Stand up and fight corona!

Esiintyjät: Robert Pettersson, Ray Zambino, Henry Lehto, Tiina Väkeväinen, Juhani Nevalainen, Albert Kajava ja Miska Kajanus ja illan emäntänä Kaisa Pylkkänen.

Kaikki on peruttu. Paitsi Kumpulan komediaklubi!

Se vain muuttaa muotoaan. Eli nyt koko Suomi voi tulla mukaan nauramaan tälle legendaariselle intiimille komediaklubille, joka jatkaa elämäänsä nyt verkossa. Virtuaaliversiossa liput ei lopu kesken eikä kenenkään tarvitse jonottaa kylmässä, kun kaikki intternettiin pääsevät voivat osallistua oman kodin turvasta ja tukea samalla tyhjän päälle pudonneita koomikoita.

Koska yleisö halusi nähdä keikkoja livenä

...silläkin riskillä, että yleisön puute muuttaa setin ja tilanteen luonnetta merkittävästi, eikä kukaan tiedä kuinka hauskaa voi olla stand up ilman samassa tilassa leviävää naurua, niin muutama artisti tulee nyt tämän riskin ottamaan! Kiitos rohkeudestanne jo etukäteen Robert Pettersson & Juhani Nevalainen!
Kuten kaikissa itseään kunnioittavissa komedialähetyksissä, myös tässä illassa on paikalla housebändi, jonka virkaa toimittaa (ei koomikko, vaan muusikko) Juhani Nevalainen!

Juhani Nevalainen muusikko

kumpula nevalainen

Luvassa siis takuuhauskaa stand uppia, mutta ei siinä vielä kaikki!

Muiden koomikoiden osalta aito tunnelma luodaan näyttämällä stand up -osuudet videolta, ajalta jolloin yleisö oli vielä ihan ok juttu. Erinäisillä pienillä klubeilla videoiduilla keikoilla taas paikalla ollut liveyleisö näkyy ja kuuluu ja jokainen kotona käytännössä voi aistia olevansa mukana katsomossa, tuolla myyttisellä ajalla, kun saimme vielä nähdä toisiamme.

Luvassa siis takuuhauskaa stand uppia, mutta ei siinä vielä kaikki! (K-18)


Illan koomikot ovat läsnä teidän kanssanne livelähetyksessä, johon kaikki voivat osallistua omasta kodistaan. Nyt siis kaljat kylmään ja nauruliipasin herkälle. Ajat ovat raskaita, joten niin ovat huvitkin! Illan luotsaa tänä keväänä "vuoden koomikko" -tittelillä Jorma-palkittu Kumpulan ehtoista emäntä Kaisa Pylkkänen, ja klubilla esiintyy etäyhteydellä myös näyttelijänä tunnettu Hollywoodin oma poika Miska Kajanus suoraan Los Angelesista!
Lauantain klubilla nähdään myös synkän huumorin hurmuri, sanansäilän säästömies ja joka pihan puutarhatonttu Robert Pettersson. Roope esiintyy klubille rohkeasti livenä, ilman paikallisyleisöä.

Robert Pettersson One-linerien

robert2