Stand up and fight corona!

Esiintyjät: Mebe, Eve Kulmala, Matti Paalanen, Eero Corso, Jussi Lankoski ja Kaisa Pylkkänen.

Kaikki on peruttu. Paitsi Kumpulan komediaklubi!

Se vain muuttaa muotoaan. Eli nyt koko Suomi voi tulla mukaan nauramaan tälle legendaariselle intiimille komediaklubille, joka uudelleensyntyy nyt verkossa. Tällä kertaa liput ei lopu kesken eikä kenenkään tarvitse jonottaa kylmässä, kun kaikki intternettiin pääsevät voivat osallistua oman kodin turvasta ja tukea samalla tyhjän päälle pudonneita koomikoita.

Koska stand up ilman yleisöä on kiusallista paskaa

...eli silkkaa lavakuolemaa, emme lähde sellaista kenellekään tuputtamaan, vaan tällä komediaklubilla aito tunnelma luodaan näyttämällä stand up -osuudet videolta, ajalta jolloin yleisö oli vielä ihan ok juttu. Illan koomikot tuovat siis kaikki tarjolle keikkatallenteen jostain pieneltä klubilta. Eli unohtakaa Netflixit ja Nelosen stand upin uusinnat, näitä keikkoja et voi nähdä muualla! Näissä pätkissä paikalla ollut liveyleisö näkyy ja kuuluu ja jokainen kotona käytännössä voi aistia olevansa mukana katsomossa, tuolla myyttisellä ajalla, kun saimme vielä nähdä toisiamme.
Kuten kaikissa itseään kunnioittavissa komedialähetyksissä, myös tässä illassa on paikalla housebändi, jonka virkaa toimittaa (ei koomikko, vaan muusikko) Juhani Nevalainen!

Juhani Nevalainen muusikko

kumpula nevalainen

Luvassa siis takuuhauskaa stand uppia, mutta ei siinä vielä kaikki!

Illan koomikot ovat läsnä teidän kanssanne livelähetyksessä, johon kaikki voivat osallistua omasta kodistaan. Nyt siis kaljat kylmään ja nauruliipasin herkälle. Ajat ovat raskaita, joten niin ovat huvitkin! Illan luotsaa tänä keväänä "vuoden koomikko" -tittelillä Jorma-palkittu Kumpulan ehtoista emäntä Kaisa Pylkkänen, jolta nähdään myös ennennäkemätöntä settiä.

K-18

Ethän ota lapsia mukaan seuraamaan lähetystä. Stand up -komedia on laji, jossa kieli on usein karskia ja jutut voivat liikkua aiheissa, joita lapset eivät ole valmiita käsittelemään. Kumpulan komediaklubi ei vastaa kodeissa kuulemassa olevasta yleisöstä.
Lauantain virtuaaliklubilla nähdään myös hyvän maun maestro, lastenkutsujen kestosuosikki Eero Corso! Corson keikkatallenne on puolestaan Rovaniemen legenraadisesta Comicosta, eli saamme iltaan mukaan myös pohjoisen yleisöedustuksen 

Eero Corso unelmavävy

kumpula eerocorso